Mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinden lisans öğrencilerine açık olan; öğrencileri, döngüsel ekonominin ilkelerine uygun, daha sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunma potansiyeline sahip bir ürün veya deneyimin tasarımında akrilik kullanmaya davet eden “Shaping The Future: Acrylic Design Awards 2020” tanıtım sunumu, 21 Ekim Pazartesi 12:30-13:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Güncelleme: Shaping The Future: Acrylic Design Awards 2020 tanıtım sunumu, 31 Ekim 2019 Perşembe 12:30-13:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Not: Bu duyuru fakültemize gelen ilgili bültene ithafen yapılmakta olup, içerik olarak İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünün resmi görüş ya da içeriğindeki bilgileri onayını veya taahhüdünü ifade etmez.